KELLO Webáruház

Online könyvesbolt

Legjobb könyvek egy helyen: tankönyvek, regények, szépirodalom és még sok más!

Könyvtár szakmai weboldal

Könyvtár szakmai weboldal 

Kizárólag regisztrált Partnereink részére

Kiemelt Partner

Diákok és szülők

Célkitűzésünk, hogy a lehető legteljesebben és leggyorsabban szolgáljuk ki Önt, legyen szó akár tankönyves vagy egyéb ügyintézésről, akár vásárlásról. Az alábbiakban arról tájékozódhat, hogy hol, milyen lehetőségek állnak a rendelkezésére, illetve a tankönyvrendeléssel kapcsolatos fontos információkat itt olvashatja el.
 

KELLO WEBÁRUHÁZ

Minden egy helyen: tankönyvek, tananyagok, érettségi felkészítő könyvek, nyelvvizsgára felkészítő könyvek, sajátos nevelési igényű kiadványok, kötelező és ajánlott olvasmányok. Könyv kínálatunkban megtalálják a magyar könyvpiac teljes kínálatát, többek között: sikerkönyveket, újdonságokat, regényeket, ismeretterjesztő könyveket, szórakoztató irodalmat stb.

Webáruházunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy rendkívül gazdag és átfogó kínálatot nyújtó olyan online áruházat hozzunk létre, amely a tankönyvek, könyvek beszerzése mellett megkönnyíti az iskolához szükséges egyéb eszközök és kellékek megvásárlását is.

Webáruházunkban található termékek gyors és egyszerű regisztrálással vagy akár regisztráció nélkül is megrendelhetők. A webshopban (https://webshop.kello.hu) házhoz szállítással, PostaPontra, illetve MPL csomagautomatába történő kézbesítéssel rendelhetik meg. Személyes átvételre a KELLO átvételi ponton van lehetőség. Magyarország területén belül a 15 000 Ft feletti értékű rendelések kiszállítása ingyenes.

Amennyiben kérdése, kérése van, kérjük, írjon nekünk e-mailt a webshoprendeles@kello.hu e-mail címre! Köszönjük!

Nézzen szét webáruházunkban, és válogasson a sok ezer termék közül!