KELLO Webáruház

Online könyvesbolt

Legjobb könyvek egy helyen: tankönyvek, regények, szépirodalom és még sok más!

Könyvtár szakmai weboldal

Könyvtár szakmai weboldal 

Kizárólag regisztrált Partnereink részére

Kiemelt Partner

Iskoláknak

Tankönyvrendelési felület
Az alaprendelés, a pótrendelés, illetve az évközi rendelés rendeletben szabályozott időszakában felhasználónévvel és jelszóval a tankönyvrendelési felületen lehet diákok számára rendelést leadni.
 

Hit- és erkölcstan rendelési felület állami fenntartású iskolák számára
Az állami fenntartású iskolák a tankönyvrendelési felületen keresztül tudják leadni hit- és erkölcstan oktatáshoz használt tankönyvekre a rendeléseiket. Belépni az oldalra a tankönyv rendeléshez használt felhasználónévvel és jelszóval lehet.
 

Évközi rendelési felület
Az évközi rendelési felület lehetőséget ad tankönyvek – könyvtár szintű – rendelésére. A rendelés feltétele, hogy az intézmény rendelkezzen a szükséges normatíva kerettel.
 

Webáruház
Webáruházunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy rendkívül gazdag és átfogó kínálatot nyújtó olyan online áruházat hozzunk létre, amely a tankönyvek kedvezményes áron történő beszerzése mellett megkönnyíti az iskolához szükséges könyvek, egyéb eszközök és kellékek megvásárlását is. Webáruházunk tankönyv kínálatából lehetőségük van válogatni és rendelést leadni. Webáruházunkban az online vásárlás nem regisztrációhoz kötött, kiszállítás a megrendelések sorrendjében folyamatosan történik.