• Kello webáruház
  Minden egy helyen: tankönyv, szépirodalom!
  Tovább
 • KELLO TANKÖNYVCENTRUM
  KELLO Tankönyvcentrum:
  1085 Bp., József krt. 63.
  Részletek
 • KIEMELT PARTNEREINK
  Nemzeti Kulturális Alap

Iskoláknak

Tankönyvrendelési felület: https://tankonyvrendeles.kello.hu

Az alap- és a pótrendelés rendeletben szabályozott időszakában felhasználónévvel és jelszóval ezen a felületen lehet diákok számára rendelést leadni.

Hit- és erkölcstan rendelési felület állami fenntartású iskolák számára: https://tankonyvrendeles.kello.hu/

Az állami fenntartású iskolák a tankönyvrendelési felületen keresztül tudják leadni hit- és erkölcstan oktatáshoz használt tankönyvekre a rendeléseiket. Belépni az oldalra a tankönyv rendeléshez használt felhasználónévvel és jelszóval lehet.

Évközi rendelési felület: https://tankonyvrendeles.kello.hu/

Az évközi rendelési felület lehetőséget ad tankönyvek – diák- és könyvtár szintű – rendelésére. A rendelés feltétele, hogy a tanuló valamelyik magyar alap- vagy középfokú intézmény regisztrált tanulója legyen.

Webáruház: https://webshop.kello.hu

Webáruházunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy rendkívül gazdag és átfogó kínálatot nyújtó olyan online áruházat hozzunk létre, amely a tankönyvek kedvezményes áron történő beszerzése mellett megkönnyíti az iskolához szükséges könyvek, egyéb eszközök és kellékek megvásárlását is. Webáruházunk tankönyv kínálatából lehetőségük van válogatni és rendelést leadni. Webáruházunkban az online vásárlás nem regisztrációhoz kötött, kiszállítás a megrendelések sorrendjében folyamatosan történik.