KELLO Webáruház

Online könyvesbolt

Legjobb könyvek egy helyen: tankönyvek, regények, szépirodalom és még sok más!

Könyvtár szakmai weboldal

Könyvtár szakmai weboldal 

Kizárólag regisztrált Partnereink részére

Kiemelt Partner

Szolgáltatásaink

Tankönyvellátás

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. évente nagyságrendileg 13 millió tankönyvet juttat el közel 1 200 000 diáknak. Az általunk biztosított internetes rendelési felületen keresztül adják le az iskolák felénk rendeléseiket, melyet az Oktatási Hivatal által kiadott hivatalos tankönyvjegyzék alapján szaktanárok bevonásával választanak ki. Tankönyvet rendelni egész évben lehet, figyelembe véve pl. az iskolát váltó tanulók igényeit.

Ügyfélszolgálatunk személyes kapcsolattartással segíti a rendelést leadó mintegy 4200 iskolát, valamint a telefonon és e-mailben (ugyfelszolgalat@kello.hu) segítségünket kérő szülőket/hozzátartozókat.


 

Könyvtári szolgáltatások

Közhasznú alapfeladatunk a könyvtárak állománygyarapításának elősegítése. Ennek érdekében teljességre törekvően tájékoztatást adunk a magyar nyelvű könyvekről, és válogatva az egyéb dokumentumokról (idegen nyelvű könyvek, tankönyvek, hangzó és video dokumentumok).

A könyvtárak által megrendelt dokumentumokat a kiadóktól beszerezzük, elkészítjük a szabványos bibliográfiai leírást és a könyvtárak igényei szerint, könyvtári szereléssel szállítjuk. A leírást igényelhetik nyomtatott formában (katalóguscédula), vagy a dokumentum megrendelésével egyidejűleg letölthetik annak rekordját (HUNMARC, USMARC, MARC21, XML formátumban). 
Az új könyvekről való tájékozódást segíti az 1964 óta kéthetente megjelenő ÚJ KÖNYVEK : Könyvtárak állománygyarapítási tanácsadója (ÚK) című referáló folyóiratunk. A nyomtatott füzetek mellett már megrendelhetik az ÚK pdf változatát is.

A könyvtárak mindennapi munkájának megkönnyítése érdekében könyvtári felszereléseket és nyomtatványokat is forgalmazunk. A könyveken kívül közel 700 folyóiratból is válogathatnak, és időszakosan megjelentetjük az Idegen nyelvű könyvek, valamint a Zenei és film jegyzékeinket, melyeken ún. „szerzői jogdíjas” termékeket is találnak. Rendszeresen jelentkezünk akciós jegyzékekkel, illetve tematikus ajánlatokkal.
A szolgáltatások igénybevételének részletes szabályait az Általános Szerződési Feltételek és az éves Könyvtárellátási Szerződés tartalmazza.


 

Webáruház

Termékeink korszerű internetes felületen is megrendelhetőek. Az áttekinthető és könnyen kezelhető webes felület hatékony kapcsolattartást, tájékozódást, rendelést, vásárlást tesz lehetővé az iskolák, és a lakosság számára.

Webáruházunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy rendkívül gazdag és átfogó kínálatot nyújtó olyan online áruházat hozzunk létre, amely a tankönyvek, szépirodalmi kiadványok mellett gyermekfoglalkoztató és felzárkóztató kiadványokat, érettségire felkészítő könyveket, nyelvkönyveket, idegen nyelvű irodalmat és sikerkönyveket is kínál.


 

Magazin

A Könyvtárellátó nem pusztán a könyvtári, iskolai rendszer kiszolgálásával segíti a kultúraközvetítő intézmények munkáját, de kívülről is: az olvasás népszerűsítésével, a könyvkultúra támogatásával.

Ezért az olvasni szerető, még inkább az olvasni kezdő közönség számára életre hívtunk egy folyóiratot, amely naprakész tájékoztatást nyújt szerzőkről, kiadókról, könyvekről, könyvpiacról.

A társaság több ezer nyilvános, iskolai és egyéb szakkönyvtárral, közművelődési intézménnyel, illetve több tízezer közgyűjteményi dolgozóval, hazai és a határon túli pedagógussal áll kapcsolatban. A Könyvkultúra Magazin munkájába így azokat is képes bevonni, akik az olvasókkal közvetlen kapcsolatban állnak, igényeiket, visszajelzéseiket fogadják és feldolgozzák. Ugyanakkor szinte valamennyi könyvkiadóval és könyvkiadással is foglalkozó szervezettel együtt dolgozunk, így a Magazinunk olvasói első kézből értesülhetnek a kiadók terveiről, akcióiról, elképzeléseiről.

A teljesség igényével föllépő, a leendő olvasókra különös figyelmet fordító, az olvasás népszerűsítésére is alkalmas érdekes, színes, szórakoztató folyóirattal cégünk hozzájárul a kultúrát átadni hivatott intézmények, iskolák, könyvtárak céljainak sikeréhez.