KELLO Webáruház

Online könyvesbolt

Legjobb könyvek egy helyen: tankönyvek, regények, szépirodalom és még sok más!

Könyvtár szakmai weboldal

Könyvtár szakmai weboldal 

Kizárólag regisztrált Partnereink részére

Kiemelt Partner

SZERZŐI JOGI NYILATKOZAT

A honlapon megjelenő tartalom, így különösen a cikkek, könyvismertetők, tájékoztatók, leírások, ajánlások, reklámok, a képek, a honlap grafikája vagy bármely más, a honlapon található egyéni, eredeti alkotás (a továbbiakban: "Tartalom") szerzői jogi oltalom alatt áll.

A www.kello.hu weboldalon található Tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja a KELLO vagy harmadik személy. Felhívjuk a figyelmet, hogy önmagában az a tény, hogy saját jogaival való rendelkezés körében vagy harmadik személy engedélye alapján a KELLO feltünteti a honlapon, az ott megjelenő formában az adott Tartalmat, nem jelenti automatikusan azt, hogy az adott Tartalom vagy annak részlete bárki által a jogosult engedélye nélküli célra felhasználható lenne. 

A www.kello.hu weboldalon található Tartalmak felhasználása az alábbiak szerint engedélyezett:

- személyes, közvetve sem kereskedelmi vagy üzleti célú használatra történő kinyomtatás vagy rögzítés háttértárolóra
- a szabad felhasználás esetei a vonatkozó jogszabályok szerint.

A szabad felhasználás szerzői jogi törvényben meghatározott esetein túlmenően tilos a Tartalom fentiektől eltérő bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása a Kello, illetve a mű más jogosultjának írásbeli engedélye nélkül. 

A www.kello.hu honlapra feltöltött Tartalomnak bármely más honlapra feltöltése, vagy számítógépi hálózatba való bármely célra történő betöltése a KELLO előzetes írásbeli engedélye nélkül kifejezetten tilos.

A www.kello.hu a reklámokkal, és hirdetésekkel együtt teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll, abból bármely részt kivágni, a kivágott részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni a KELLO előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.

A www.kello.hu weboldalon szereplő Tartalom – akár egészben, akár részben – üzletszerű (beleértve azt, is, amennyiben üzletszerű tevékenységet nem folytató személy saját non-profit, kutatási, ismeretterjesztő, tevékenységét, blogját, közösségi oldalon található profilját, csoportját, bármely megnyilvánulását a felhasznált tartalommal reklámozza vagy azzal népszerűsíti, követőinek számát növeli, stb.) célra történő felhasználása a KELLO előzetes írásbeli engedélye nélkül kifejezetten tilos.
 
 

Amennyiben a www.kello.hu weboldalra feltöltött Tartalom felhasználására vonatkozóan további információkat szeretne kapni vagy felhasználási engedélyt szeretne kérni, azt a következő címen teheti meg: titkarsag@kello.hu


Felhívjuk figyelmét, hogy a jogellenes felhasználás a szellemi alkotásokra vonatkozó, polgári illetve büntető jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhatja maga után. Kiemeljük továbbá, hogy jogellenes felhasználás esetén a KELLO követelheti a teljes kárának megtérítését is.