• Kello webáruház
  Minden egy helyen: tankönyv, szépirodalom!
  Tovább
 • KELLO TANKÖNYVCENTRUM
  KELLO Tankönyvcentrum:
  1085 Bp., József krt. 63.
  Részletek
 • KIEMELT PARTNEREINK
  Nemzeti Kulturális Alap

Kiadóknak

Tisztelt leendő Partnerünk!

Amennyiben önnek vagy kiadójának frissen megjelent szép-illetve szakirodalmi kiadványa van, és még nem állunk szerződéses kapcsolatban egymással, kérjük küldje el nekünk  a linkre kattintva letölthető  bizományosi keretszerződésünket kitöltve és aláírva, postai úton, két példányban vagy a kapcsolatfelvételhez kérjük írjon e-mailt a beszerzes@kello.hu e-mail címre.
Az e-mailes, vagy szerződéses megkeresése mellé kérjük csatoljon egy kiajánlót, amelyben tüntesse fel a kiadvány alábbi adatait:
- Szerző
- Cím
- ISBN
- Kiadó neve
- Megjelenés éve
- Bruttó fogyasztói ár
Örömmel üdvözölnénk Önt Partnereink között, hogy termékeivel színesíthessük könyvtárak és nagykereskedők számára kiajánlott terméklistánkat!

Tisztelt Partnerünk!
Az alábbi linken elérhető kiadói felület a tankönyvellátásban részt vevő kiadók számára lett létrehozva. Célja hogy a 17/2014. (III. 12.) EMMI rendeletben foglaltaknak megfelelően a kiadó – a Könyvtárellátótól kapott megrendeléseket a Könyvtárellátó által működtetett elektronikus rendszeren keresztül – a Könyvtárellátónak visszaigazolja.

Az oldal továbbá lehetőséget kínál arra is, hogy a tankönyvkiadók jelezni tudják a Könyvtárellátó részére a megrendelt tankönyvek szállítási dátumát.

A felület használata külön regisztrációt nem igényel, mivel az érintett kiadóknak a Könyvtárellátó megküldi a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót.

Kiadói felület
Kiadói felület