Szendi Gábor (1954-) Mezei Elmira

Paleolit szakácskönyv

3000179112 A közelmúltban jelent meg Szendi Gábor - az érdeklődők körében nagy port kavart - táplálkozástudományi könyve, amelyben a korunkat sújtó súlyos egészségügyi problémák hátterét kutatva jutott arra a következtetésre, hogy kialakult táplálkozási kultúránk alapvetően rossz, hisz eltér attól, ahogy eredetileg az ősidőkben az ember evett. Tiltólistájára alapvetőnek számító élelmiszerek - a kenyér, a burgonya és a tej - is felkerültek a mesterséges összetevőket tartalmazó ételek mellett, így az ún. paleolit táplálkozás híveinek egy, az eddig ismertektől eltérő diétát kell tartaniuk, radikálisan átalakítva evési szokásaikat. Ennek sikeres megvalósításához kínál hasznos segítséget a jelen kötet; ez a "paleo alapelvek" tisztázása után csupa olyan receptet tartalmaz, amely megfelel ezeknek a kritériumoknak. A reggelire javasolt ételeket követik a zöldségek, saláták, húsok, halak, valamint a sütik és desszertek. A kötet utolsó negyedében a gyermekek számára javasolt étrenddel ismerkedhetünk. A receptek mellett számos magyarázatot, életvezetési tanácsot tartalmazó kötetet irodalomjegyzék és jegyzetek zárják. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
nyelv:  Magyar
Kiadás:  2010,  Budapest,  Jaffa
ISBN:  978-963-9971-41-7
ÚK szám:  201580000 201408064 201118024
Tárgyszó:  táplálkozástudomány betegség kóroktan szakácskönyv
Egyéb:  Paleolit szakácskönyv
Megosztás

Egypercesek

Get Back

Get Back

Az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv

Mindenki számára ingyenes lett a nagy magyar szinonimaszótár

A diákok és a hivatásos tollforgatók legnagyobb örömére

Megjelent Kassai Viktor önéletrajzi könyve

„Önéletrajzom egyik célja, hogy betekintést engedjen a futballbírók életébe és mindenki láthassa, hogyan élünk és dolgozunk a színfalak mögött”

Az utazás – podcast kritika - ajánló

Ízig-vérig fekete komédiát kapunk

Kalapács alatt Emile Zola egyetlen regényének kéziratai

A kézirat árát előzetesen 100-150 ezer euróra becsüli a párizsi Sotheby's aukcósház