Kiválasztott címke: Gasztronómia, találatok száma: 5

Forradalom a konyhában

„Náluk mindig az az érzésem, hogy nemcsak ételt kapunk, hanem egy életérzést; remélem, ez a könyvön keresztül minél több magyar család életébe is beköltözhet" – szólt a kötetről Lévai Anikó.

Fánk-fanokat várunk!

Egy bő hét múlva, azaz 2016. február 11-én csütörtök este 17.00 órától a budapesti Kódex Könyváruház (1054 Budapest, Honvéd u. 5.) újra várja a gasztronómia, pontosabban a fánkok szerelmeseit

Könyvvásár Lipcsében

Magyarország az idén is önálló nemzeti standdal jelentkezik, a megjelenést az utóbbi évekhez hasonlóan a Balassi Intézet Publishing Hungary programja keretében a Collegium Hungaricum Berlin dolgozta ki

Spanyol győzelem a Kódexben

Lajos Mari szakácskönyvéből az első példány óta (amely akkor hetvenezer példányban jelent meg, ami már önmagában figyelemre méltó információ) a mai napig mintegy négymillió példány kelt el

Toszkána összes zamata

Csodálatos tehetsége van hozzá, hogy ízeket és illatokat varázsoljon elénk, de még a ház gerendázatának vagy a kő-mosogató felületének tapintását is érezhetjük sorait olvasva

Egypercesek

Közösen szervez segítő és edukációs programokat a FSZEK

Közösen szervez segítő és edukációs programokat a FSZEK

A fogyatékossággal élő emberek december 3-i világnapjához kapcsolódva kötött együttműködési megállapodást a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és a Videó a Vakoknak Alapítvány

Bicentenáriumi Petőfi-szilveszter Kiskőrösön

Szilveszteri és újévi hangverseny, kiállítás és színházi előadás is várja az érdeklődőket december 30. és január 1-je között

Ötvenegy különleges ember története

Bemutatták Sal Endre legújabb könyvét

Adventi Könyvvásár Kolozsváron

Két év kihagyás után tartják meg az eseményt az erdélyi magyar könyvkiadók

Laáramlás

Laár András mesél Zenéről, humorról, filozófiáról, vallásról és sok minden másról a most megjelent önéletrajzi könyvében