• WebshopKello webáruház
  Minden egy helyen: tankönyv, könyv, papír-írószer, tanszercsomag!
  Tovább
 • Kódex BOLTJAINK
  KÓDEX Könyvesbolt: 1085 Bp., József krt. 63.
  KÓDEX Tankönyvcentrum:1054 Bp., Honvéd u. 5.
  Részletek
 • KIEMELT PARTNEREINK
  Nemzeti Kulturális Alap

Diákok és Szülők

Célkitűzésünk, hogy a lehető legteljesebben és leggyorsabban szolgáljuk ki Önt, legyen szó akár tankönyves vagy egyéb ügyintézésről, akár vásárlásról. Az alábbiakban arról tájékozódhat, hogy hol, milyen lehetőségek állnak a rendelkezésére, illetve a tankönyvrendeléssel kapcsolatos fontos információkat itt olvashatja el.

KELLO webáruház

Minden egy helyen: tankönyv, könyv, papír-írószer, tanszercsomag!

Webáruházunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy rendkívül gazdag és átfogó kínálatot nyújtó olyan online áruházat hozzunk létre, amely a tankönyvek, könyvek beszerzése mellett megkönnyíti az iskolához szükséges egyéb eszközök és kellékek megvásárlását is.

Ez azért is fontos, mivel az iskolai kiegészítők vásárlása olykor nagyon időigényes, itt azonban gyorsan és egyszerűen megoldhatja ezt a feladatot. Webáruházunkban ugyanis megtalálja valamennyi kiegészítőt, amely egy diák számára szükséges lehet: minden, ami papír-írószer – füzettől a markerig; iskolatáska és tolltartó; tisztasági csomag stb.

Webáruházunkban található termékek gyors és egyszerű regisztrálással vagy akár regisztráció nélkül is megrendelhetők. A szállítási hely lehet tetszőleges cím, illetve a MOL PostaPontok egyike vagy személyes átvétel esetén a Kódex Könyvesbolt, amely esetén nincs szállítási költség. Magyarország területén belül a 15 000 Ft feletti értékű rendelések kiszállítása szintén ingyenes.

Amennyiben kérdése, kérése van, kérjük, írjon nekünk e-mailt a webshoprendeles@kello.hu e-mail címre! Köszönjük!

Nézzen szét webáruházunkban, és válogasson a sok ezer termék közül!

Link: http://webshop.kello.hu/